De enthousiaste reacties van onze gasten op onze amuse-soepen hebben ons doen besluiten om onze soepen in potten te verpakken zodat u ze mee naar huis kunt nemen.

Deze heerlijke soepen zijn eenvoudig op te warmen in een pannetje op laag vuur of rustig in de magnetron. De groentesoepen zijn volledig vegan, ook als er room in verwerkt is. Een pot van 550 ml is goed voor 2 royale kommen soep.

Op het moment hebben wij de smaken tomaat, pompoen en aardappel op voorraad voor 9.95 per pot, de rijk gevulde vissoep kost 12.95. Deze prijzen zijn inclusief focaccia en boter voor 2 personen. U kunt uw soep bestellen door een berichtje te sturen naar topidotexel@gmail.com of 0683432305. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken. Wanneer u niet in de mogelijkheid bent om de soep op te halen brengen wij deze bij u langs (op Texel). Betalen kan via tikkie, pin of contant.

U kunt de soepen eventueel nog naar eigen smaak van extra garnituur voorzien zoals bijvoorbeeld: hamreepjes, gerookte kipfilet, garnaaltjes, rookworst, groenteblokjes of croutons.

De Focaccia kunt u voor het afbakken het beste even laten ontdooien. Wanneer u het brood wel bevroren in de oven doet, houd dan rekening met iets langere baktijd.

De Kruidenboter is gemaakt van roomboter, plantaardige oliën en vetten, verschillende verse- en gedroogde kruiden, peper en René’s kruidenzout.

Smakelijk eten!

Karin en René

p.s. Bij inlevering van de lege pot krijgt u 50 cent korting op de volgende pot soep!

Contact via Whatsapp