De enthousiaste reacties van onze gasten op onze amuse-soepen hebben ons doen besluiten om onze soepen in potten te verpakken zodat u ze mee naar huis kunt nemen.

Deze heerlijke soepen zijn eenvoudig op te warmen in een pannetje op laag vuur of rustig in de magnetron. De groentesoepen zijn volledig vegan, ook als er room in verwerkt is. Een pot van 550 ml is goed voor 2 royale kommen soep.

Op het moment hebben wij de volgende 5 soepen op voorraad: licht gerookte paprikasoep, tomatensoep, pastinaaksoep, uiensoep en pompoensoep voor 9.95 per pot. Deze prijs is inclusief focaccia en smeersel voor 2 personen. U kunt uw soep bestellen door een berichtje te sturen naar topidotexel@gmail.com of 0683432305. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken. Wanneer u niet in de mogelijkheid bent om de soep op te halen brengen wij deze bij u langs (op Texel). Betalen kan via tikkie, pin of contant.

U kunt de soepen eventueel nog naar eigen smaak van extra garnituur voorzien zoals bijvoorbeeld: hamreepjes, gerookte kipfilet, garnaaltjes, rookworst, groenteblokjes of croutons.

De Focaccia kunt u voor het afbakken het beste even laten ontdooien. Wanneer u het brood wel bevroren in de oven doet, houd dan rekening met iets langere baktijd. Bij de focaccia krijgt u altijd iets van kruidenboter, aioli of tomatensalsa, net wat er in huis is…

Smakelijk eten!

Karin en René

p.s. Bij inlevering van de lege pot krijgt u 50 cent korting op de volgende pot soep!

Contact via Whatsapp