Streekrestaurant Topido is een bescheiden restaurant met slechts 9 tafels, wij (Karin en René) doen alles met z’n tweeën, daarom is de maximale gezelschapsgrootte die we aannemen 6 personen,  gezelschappen van 5 of 6 personen enkel op aanvraag. Wij zijn niet ingesteld op grotere groepen en families. Meerdere tafels reserveren voor een groter gezelschap is daarom niet mogelijk. Dit alles om de gastvrijheid, persoonlijke aandacht en mooie smaken te kunnen garanderen. Heerlijk en ongedwongen genieten in het hart van De Cocksdorp.

Lokale producten uit een ambachtelijke keuken, dat is Streekrestaurant Topido. Geniet van Echt Texelse specialiteiten zoals het echte Texelse lams- en Rundvlees, Waddengarnalen, Texelse oesters, paling uit de ‘Roggesloot’, paddenstoelen, fruit, asperges, aardappels, groenten, Texelse likeuren, bieren en dranken, kazen van Kaasboerderij Wezenspyk, de Duinen en Novalishoeve, en nog veel meer…

Onze Texelse specialiteiten zijn een must voor diegene die echt van Texel wil genieten!

Op onze kaart veranderen wekelijks verschillende gerechten door de invloeden van het seizoen, de toeleveranciers en natuurlijk de inspiratie van René. Voor kinderen kunnen wij een groot deel van de menukaart in een kleiner portie serveren. Wij doen niet aan afhaal- en/of bezorging van maaltijden, dit redden wij simpelweg niet omdat wij zo klein zijn.

Met allergieën en dieetwensen kunnen wij rekening houden, geeft u dit wel tijdig door bij uw reservering. Wij hebben echter geen allergenenvrije keuken, we doen uiteraard ons best, maar wij kunnen het nooit 100% garanderen. Vegetarische voor- en hoofdgerechten vindt u altijd op onze kaart, veganistische gerechten serveren wij niet. 

Heeft u vragen, dan horen wij het graag. U kunt altijd even binnen lopen,  mailen naar topidotexel@gmail.com, een whatsappje sturen via de button op de pagina, of ons bellen op 0222 316227 (liefst overdag).