Streekrestaurant Topido is een bescheiden restaurant met slechts 9 tafels, wij (Karin en René) doen alles met z’n tweeën, daarom is de maximale gezelschapsgrootte die we aannemen 6 personen, gezelschappen van 4, 5 of 6 personen enkel op aanvraag.  Het restaurant is niet ingesteld op grotere groepen en families. Meerdere tafels reserveren voor een groter gezelschap is daarom ook niet mogelijk. Dit alles om de gastvrijheid, persoonlijke aandacht en mooie smaken te kunnen garanderen. 

Wij zijn geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 16.30 uur en werken op reservering. Onze opgelegde sluitingstijd is op dit moment 20.00 uur.  U bent ook bij ons verplicht om in navolging van de regels van de overheid bij binnenkomst een coronapas te tonen, dit kan digitaal of op papier.

In de kerstvakantie hebben wij aangepaste openingsdata,  we zijn dagelijks geopend van  woensdag 22 december tot en met zaterdag 8 januari. 27 en 31 december zijn wij gesloten! Van 9 januari tot en met 17 februari hebben wij vakantiesluiting.

Voor reserveringen kunt u altijd bellen of het reserveringsformulier invullen.  Kunt u de door u gewenste datum niet selecteren op het reserveringsformulier, dan zijn wij die dag reeds vol gereserveerd!

Elke tafel wordt per avond slechts eenmaal gereserveerd, een diner bij ons is een avondje uit en doordat we alles met z’n tweeën doen bent u zeker 2,5 à 3 uur onderweg, heerlijk rustig genieten van de Texelse producten en gastvrijheid.

Ons restaurant is geopend zolang als de gasten willen genieten… ( door de coronaregels is dit op het moment 20.00 uur)

Wilt u vrienden of familie verrassen, dan kunt u bij ons een Cadeaubon bestellen. Wij hebben twee varianten, een  cadeaubon voor een vast bedrag, welke u bepaald, of een cadeaubon voor ‘Een geheel verzorgde avond…’ daarbij overleggen wij met u wat de maximale kosten mogen zijn en sturen  u achteraf de factuur. U kunt deze cadeaubonnen bestellen door een  mail te sturen naar topidotexel@gmail.com , wij nemen dan spoedig contact met u op.

U kunt bij ons in het restaurant contant afrekenen en pinnen. Wij accepteren Visa, Mastercard en VPay  betaalkaarten.