U kunt van dinsdag tot en met zondag bij ons terecht vanaf 17.00 uur.                 Maandags zijn wij gesloten m.u.v. feestdagen zoals Pasen, Pinksteren, Kerst en Nieuwjaarsdag. De week van Pasen en Pinksteren zijn wij op dinsdag i.p.v. maandag  gesloten.

Wij nemen reserveringen aan tot 20.30 uur. Ons restaurant is geopend zolang als de gasten willen genieten…

Wij bieden plaats aan gezelschappen tot maximaal 6 personen, reserveer wel even van tevoren, want wij hebben standaard tafels voor 4 personen klaarstaan.

Wilt u overdag bij ons komen genieten, dan kan dit eventueel op reservering, neem voor meer informatie even telefonisch contact met ons op. Telefoonnummer 0222 316227. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Wilt u vrienden of familie verrassen, dan kunt u bij ons een Cadeaubon kopen. Wij hebben twee varianten, een Cadeaubon voor een vast bedrag welke u bepaald, of een Cadeaubon voor ‘Een geheel verzorgde avond…’ daarbij overleggen wij met u wat de maximale kosten mogen zijn.

 

U kunt bij ons contant afrekenen en pinnen. Wij accepteren Visa, Mastercard en VPay  betaalkaarten. Tevens kunt u bij ons betalen met de de dinerbonnen van dinerbon.nl