Door de regels van de overheid en de afstand van 1,5 meter die wij in acht moeten nemen kunnen wij voorlopig alleen gezelschappen aannemen van 2 personen.

Wij werken voorlopig uitsluitend op reservering.

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 17.30 uur. Voor reserveringen kunt u altijd bellen of het reserveringsformulier invullen. Wilt u op een ander tijdstip komen, neem dan even telefonisch contact op, misschien dat we iets voor u kunnen regelen.

We nemen reserveringen aan tot 20.30 uur.

Elke tafel wordt per avond slechts éénmaal gereserveerd, een diner bij ons is een avondje uit en doordat we alles met z’n tweeën doen bent u zeker 2 á 2,5 uur onderweg, heerlijk rustig genieten van de Texelse producten en gastvrijheid.

Ons restaurant is geopend zolang als de gasten willen genieten…

Wilt u vrienden of familie verrassen, dan kunt u bij ons een Cadeaubon bestellen. Wij hebben twee varianten, een  cadeaubon voor een vast bedrag, welke u bepaald, of een cadeaubon voor ‘Een geheel verzorgde avond…’ daarbij overleggen wij met u wat de maximale kosten mogen zijn en sturen  u achteraf de factuur. U kunt deze cadeaubonnen bestellen door een  mail te sturen naar topidotexel@gmail.com , wij nemen dan spoedig contact met u op.

U kunt bij ons in het restaurant contant afrekenen en pinnen. Wij accepteren Visa, Mastercard en VPay  betaalkaarten. 

Contact via Whatsapp