Door de huidige corona regels zijn wij tot nader order gesloten. Wij gaan open zodra het  weer toegestaan is gasten binnen  in ons restaurant te mogen ontvangen.

Wij doen niet aan maaltijden afhalen of bezorgen.

Door de regels van de overheid en de afstand van 1,5 meter die wij in acht moeten nemen kunnen wij voorlopig enkel gezelschappen aannemen van maximaal 2 à 3 (één huishouden) personen. Wij reserveren géén meerdere tafels voor grotere gezelschappen!

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 17.30 uur.

Voor toekomstige reserveringen kunt u altijd bellen of het reserveringsformulier invullen.  Wij nemen reserveringen aan tot 20.00 uur.

Elke tafel wordt per avond slechts eenmaal gereserveerd, een diner bij ons is een avondje uit en doordat we alles met z’n tweeën doen bent u zeker 2 à 2,5 uur onderweg, heerlijk rustig genieten van de Texelse producten en gastvrijheid.

Ons restaurant is geopend zolang als de gasten willen genieten… 

Wilt u vrienden of familie verrassen, dan kunt u bij ons een Cadeaubon bestellen. Wij hebben twee varianten, een  cadeaubon voor een vast bedrag, welke u bepaald, of een cadeaubon voor ‘Een geheel verzorgde avond…’ daarbij overleggen wij met u wat de maximale kosten mogen zijn en sturen  u achteraf de factuur. U kunt deze cadeaubonnen bestellen door een  mail te sturen naar topidotexel@gmail.com , wij nemen dan spoedig contact met u op.

U kunt bij ons in het restaurant contant afrekenen en pinnen. Wij accepteren Visa, Mastercard en VPay  betaalkaarten.