Vakantiesluiting streekrestaurant Topido tot en met 12 februari 2020.

Wij zijn weer geopend vanaf  13 februari. Voor reserveringen kunt u altijd bellen of het reserveringsformulier invullen. Graag tot ziens!

Wij nemen reserveringen aan tot 20.30 uur. Ons restaurant is geopend zolang als de gasten willen genieten…

 

Wij bieden plaats aan gezelschappen tot maximaal 6 personen, reserveer wel even van tevoren, want wij hebben standaard alleen tafels voor maximaal 4 personen klaarstaan. We reserveren géén meerdere tafels voor een grotere groep, dit om de rust in onze bescheiden zaak te behouden.

Wilt u vrienden of familie verrassen, dan kunt u bij ons een Cadeaubon bestellen. Wij hebben twee varianten, een Cadeaubon voor een vast bedrag, welke u bepaald, of een Cadeaubon voor ‘Een geheel verzorgde avond…’ daarbij overleggen wij met u wat de maximale kosten mogen zijn en sturen  u achteraf de factuur. U kunt deze cadeaubonnen bestellen door een  mail te sturen naar info@topido.nl , wij nemen dan spoedig contact met u op.

U kunt bij ons in het restaurant contant afrekenen en pinnen. Wij accepteren Visa, Mastercard en VPay  betaalkaarten. Tevens kunt u bij ons betalen met de de dinerbonnen van dinerbon.nl