Wij zijn door de corona maatregelen van de overheid gesloten tot en met 31 mei. Vanaf maandag 1 juni kunt u weer bij ons terecht! Door de regels van de overheid en de afstand die wij in acht moeten nemen kunnen wij voorlopig alleen gezelschappen aannemen van 2 personen.

Wij werken voorlopig uitsluitend op reservering.

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 17.30 uur. Voor reserveringen kunt u altijd bellen of het reserveringsformulier invullen. Wilt u op een ander tijdstip komen, neem dan even telefonisch contact op, misschien dat we iets voor u kunnen regelen.

Wij nemen reserveringen aan tot 20.30 uur. Ons restaurant is geopend zolang als de gasten willen genieten…

Wilt u vrienden of familie verrassen, dan kunt u bij ons een Cadeaubon bestellen. Wij hebben twee varianten, een Cadeaubon voor een vast bedrag, welke u bepaald, of een Cadeaubon voor ‘Een geheel verzorgde avond…’ daarbij overleggen wij met u wat de maximale kosten mogen zijn en sturen  u achteraf de factuur. U kunt deze cadeaubonnen bestellen door een  mail te sturen naar info@topido.nl , wij nemen dan spoedig contact met u op.

U kunt bij ons in het restaurant contant afrekenen en pinnen. Wij accepteren Visa, Mastercard en VPay  betaalkaarten. Tevens kunt u bij ons betalen met de de dinerbonnen van dinerbon.nl

Call Now Button