Wij zijn door de corona maatregelen van de overheid gesloten tot en met 28 april.

Zorg goed voor elkaar in deze onzekere tijden. Wij hopen u spoedig weer te mogen ontvangen in ons restaurant. Hartelijke Texelse groet, Karin en René.

 

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 17.30 uur. Voor reserveringen kunt u altijd bellen of het reserveringsformulier invullen.

Wij nemen reserveringen aan tot 20.30 uur. Ons restaurant is geopend zolang als de gasten willen genieten…

Wij bieden plaats aan gezelschappen tot maximaal 6 personen, reserveer wel even van tevoren, want wij hebben standaard alleen tafels voor maximaal 4 personen klaarstaan. We reserveren géén meerdere tafels voor een grotere groep, dit om de rust in onze bescheiden zaak te behouden.

Wilt u vrienden of familie verrassen, dan kunt u bij ons een Cadeaubon bestellen. Wij hebben twee varianten, een Cadeaubon voor een vast bedrag, welke u bepaald, of een Cadeaubon voor ‘Een geheel verzorgde avond…’ daarbij overleggen wij met u wat de maximale kosten mogen zijn en sturen  u achteraf de factuur. U kunt deze cadeaubonnen bestellen door een  mail te sturen naar info@topido.nl , wij nemen dan spoedig contact met u op.

U kunt bij ons in het restaurant contant afrekenen en pinnen. Wij accepteren Visa, Mastercard en VPay  betaalkaarten. Tevens kunt u bij ons betalen met de de dinerbonnen van dinerbon.nl

Call Now Button