Door de huidige corona regels van de overheid met betrekking tot de 1,5 meter afstand tussen de gasten onderling is de maximale gezelschapsgrootte voorlopig 2 à 3 (één huishouden) personen per tafel. Wij reserveren géén meerdere tafels voor grotere gezelschappen!

Wij werken uitsluitend op reservering.


Streekrestaurant Topido is een bescheiden restaurant met slechts 9 tafels, Karin en René doen alles met z’n tweeën, daarom is de maximale gezelschapsgrootte die ze aannemen 6 personen, nu met de corona regels is dit voorlopig niet mogelijk, zodra de regels dit weer toelaten uiteraard wel weer.  Meerdere tafels reserveren voor een groter gezelschap is helaas niet mogelijk. Dit alles om de gastvrijheid, persoonlijke aandacht en mooie smaken te kunnen garanderen. Heerlijk en ongedwongen genieten in het hart van De Cocksdorp.

Lokale producten uit een ambachtelijke keuken, dat is Streekrestaurant Topido. Geniet van Echt Texelse specialiteiten zoals het echte Texelse lams- en Rundvlees, Waddengarnalen, Texelse oesters en kokkels, paling uit het ‘Roggesloot’, paddenstoelen, fruit, asperges, aardappels, Texelse likeuren, bieren en dranken, kazen van Kaasboerderij Wezenspyk, de Waddel en Novalishoeve, en nog veel meer…

Onze Texelse specialiteiten zijn een must voor diegene die echt van Texel wil genieten!

Op onze kaart veranderen wekelijks verschillende gerechten door de invloeden van het seizoen, de toeleveranciers en natuurlijk de inspiratie van René. De kaart hieronder is die van vandaag, onder voorbehoud van eventuele kleine wijzigingen.

Met allergieën en dieetwensen kunnen wij rekening houden, geeft u dit wel tijdig door bij uw reservering. Wij hebben echter geen allergenenvrije keuken, we doen uiteraard ons best, maar wij kunnen het nooit 100% garanderen.

Heeft u vragen, dan horen wij het graag. U kunt altijd even binnen lopen,  mailen naar topidotexel@gmail.com of ons bellen op 0222 316227 (liefst overdag).

 

Contact via Whatsapp