Door de huidige corona regels van de overheid zijn wij voorlopig gesloten…

Wij doen niet aan maaltijden afhalen of bezorgen.


Streekrestaurant Topido is een bescheiden restaurant met slechts 9 tafels, Karin en René doen alles met z’n tweeën, daarom is de maximale gezelschapsgrootte die ze aannemen 6 personen, nu met de corona regels is dit voorlopig niet mogelijk, zodra de regels dit weer toelaten uiteraard wel weer.  Meerdere tafels reserveren voor een groter gezelschap is helaas niet mogelijk. Dit alles om de gastvrijheid, persoonlijke aandacht en mooie smaken te kunnen garanderen. Heerlijk en ongedwongen genieten in het hart van De Cocksdorp.

Lokale producten uit een ambachtelijke keuken, dat is Streekrestaurant Topido. Geniet van Echt Texelse specialiteiten zoals het echte Texelse lams- en Rundvlees, Waddengarnalen, Texelse oesters en kokkels, paling uit het ‘Roggesloot’, paddenstoelen, fruit, asperges, aardappels, Texelse likeuren, bieren en dranken, kazen van Kaasboerderij Wezenspyk, de Waddel en Novalishoeve, en nog veel meer…

Onze Texelse specialiteiten zijn een must voor diegene die echt van Texel wil genieten!

Op onze kaart veranderen wekelijks verschillende gerechten door de invloeden van het seizoen, de toeleveranciers en natuurlijk de inspiratie van René. De kaart hieronder is slechts een voorbeeld hoe onze kaart normaal gesproken er ongeveer uitziet. Zodra wij weer open mogen vind u hier onze actuele kaart… Wij doen niet aan afhaal- en/of bezorging van maaltijden. Wij hebben eventueel soep met brood en smeersels om thuis op te warmen. Kijk op Soep-in-pot voor de smaken…

Met allergieën en dieetwensen kunnen wij rekening houden, geeft u dit wel tijdig door bij uw reservering. Wij hebben echter geen allergenenvrije keuken, we doen uiteraard ons best, maar wij kunnen het nooit 100% garanderen.

Heeft u vragen, dan horen wij het graag. U kunt altijd even binnen lopen,  mailen naar topidotexel@gmail.com of ons bellen op 0222 316227 (liefst overdag).