Streekrestaurant Topido is een bescheiden restaurant met slechts 9 tafels, Karin en René doen alles met z’n tweeën, daarom is de maximale gezelschapsgrootte die ze aannemen 6 personen. Dit alles om de gastvrijheid, persoonlijke aandacht en mooie smaken te kunnen garanderen. Heerlijk en ongedwongen genieten in het hart van De Cocksdorp.

Lokale producten uit een ambachtelijke keuken, dat is Streekrestaurant Topido. Geniet van Echt Texelse specialiteiten zoals het echte Texelse lams- en Rundvlees, Waddengarnalen, Texelse oesters en kokkels, paling uit het ‘Roggesloot’, paddenstoelen, fruit, asperges, aardappels, Texelse likeuren, bieren en dranken, kazen van Kaasboerderij Wezenspyk en Novalishoeve, en nog veel meer…

Onze Texelse specialiteiten zijn een must voor diegene die echt van Texel wil genieten!

Op onze kaart veranderen wekelijks verschillende gerechten door de invloeden van het seizoen, de toeleveranciers en natuurlijk de inspiratie van René. De kaart hieronder is die van vandaag, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Met allergieën en dieetwensen kunnen wij rekening houden, geeft u dit wel tijdig door bij uw reservering. Wij hebben echter geen allergenevrije keuken, we doen uiteraard ons best, maar wij kunnen het nooit 100% garanderen.

Heeft u vragen, dan horen wij het graag. U kunt altijd even binnen lopen,  mailen naar info@topido.nl of ons bellen op 0222 316227.

Wij serveren beide Kerstdagen een heerlijk 5 gangen verrassingsmenu, hierbij houden wij uiteraard rekening met uw wensen. Deze dagen serveren wij geen a la carte.

Wij reserveren elke tafel maar één keer per avond, wacht dus niet te lang met uw reservering…🎅