Ga naar inhoud
Amuse: tomatenbouillon met een hartig Tzatziki snoepje
1e gang: Knolselderij – Shiitake – Truffel
2e gang: Ossenworst – Rode ui – Piccalilly
3e gang: Zeebaars – Caponata – Zwarte olijf – Venkel
4e gang: Bloemkool – Romanesco – Amandel – Dukkah – Knoflook – Kappertjes
5e gang: Waddenoester – Gember – Soja – Wakame
6e gang: Gerookte paling – Rode biet
7e gang: Tong – Sinaasappel – Vadaouvan – Waddengarnalen
8e gang: Aardpeer – Kervel – Schorseneren
9e gang: Buikspek – Meloen – Cactusvijg – Kumquat
10e gang: Witlof – Yoghurt – Runderkaantjes – Bokbiercaramel
11e gang: Kwartel – Zoete aardappel – Konings oesterzwam
12e gang: BBQ lam – Lavas – Gele biet
13e gang: Geitenkaas – Appel – Suikerbrood
15e gang: Drop – Anijs – Citroen – Basilicum