Starter: TX Gin Tonic met huisgemaakte worst en olijven
Amuse: Texelse tosti met lamsham en Wezenparelkaas met een saus van tomaat en gerookte paprika
3e gang: rauwe ham gemaakt van Texelse geit, meloenpareltjes, witte koolsalade en honingmosterddressing
4e gang: pompoensoep met runderrookworst en soepstengel
5e gang: soufflé van Texelse paddenstoelen, saus van paddenstoelen en gefrituurde prei
6e gang: aardappelpuree met bieslook, lamsoor, kokkels en witte wijnsaus
7e gang: quinoa met pompoen, zoetzuur van courgette, kroepoek van gerookte paprika en curry van Texelse geit
8e gang: sorbetijs van rode biet, schuim van TX appelsap en honingcress
9e gang: Lucinda, Annabel, Spunta en Panamera: TX aardappels van Bert Keijser in de vorm van chips, pasta, saus en fondant, gecompleteerd met gele biet
10e gang: saffraanrisotto, tongscharfilet, spinazie, ijskruid, saus van en met TX waddengarnalen
11e gang: lampsprocureur, lamsjus met rode port, gratin van aardappel en pastinaak, crème van knolselderij
12e gang: hazenpeper, spruitjesstamppot en zolderspek
Pre dessert: aardbeienmilkshake van TX aardbeien, TX vanille ijs en munt
13e gang: open bladerdeeg met appel, geitenkaas en honingsaus
14e gang: gegrilde ananas, kokosmousse, 5 spices spongecake en 5 spices saus
15e gang: duindoorn-yoghurtijs, hangop van TX yoghurt, duindoorn, macaron met witte chocolademousse en krul van pure chocolade