Amuse: bitterbal van Texels Bokbier en salami van Texels rundvlees
1e gang: salade van rode biet, snijbiet, zoetzuur van courgette, kwarteleitje en een papadum
2e gang: Texelse waddengarnalen, whiskysaus, oesterblad en hartige kruidenpoffertjes volgens recept van Justin
3e gang: rosbief van Texels Rund, suikersla, ansjovismayonaise, tuinkers en een koekje van Texelse kaas
4e gang: kippensoep met omeltblokjes van de kippen en eieren van biologische boerderij De Oude Witte Engel, kruidenkoekje van briquedeeg
5e gang: gegratineerde gevulde Texelse ui van boer De Ridder van de Postweg. Vulling van tomaat, paprika en zwarte bonen, saus van gerookte paprika en doperwten cress
6e gang: verse pasta met gerookte forel en Schapenkaas van kaasboerderij Wezenspyk
7e gang: saté Kambing; saté van Tezelse geit, bakje van filodeeg, pompoencurry, salade van witte kool en risotto van boekweit
8e gang: scroppino van huisgemaakt limoenijs, wodka en mineraalwater
9e gang: soufflé met Nieuw Zeelandse spinazie uit eigen tuin, hollandaise saus en chips van pastinaak
10e gang: duxelles van de paddenstoelen van Maarten Dijker; gebakken zeeduivel, gefrituurde prei en saus van paddenstoelen en witte wijn
11e gang: hachee van Texels rnd, stamppotje met rode kool en krokantje van ontbijtkoek
12e gang: lamsrugfilet, duchesse aardappel, spruitjes en lamsjus met vadouvankruiden
Pre dessert: tzatziki op eigenwijze wijse; yoghurtijs mwt saus van dille en komkommer
13e gang: overjarige kaas van Novalishoeve, gekarameliseerde peer, caramel/noten blokje
14e gang: warme appelroos met raster van pure chocolade, slagroom, vanillesaus en honingcress
15e gang: mascarpone met Strender Stropertje, lange vinger, koffiecrumble, sinaasappel macaron met chocolademousse en chocoladekrul