Ga naar inhoud
Amuse: bitterbal met rundergoulash
2e gang: tonijn met ansjovismayonaise
3e gang: rauwe en gekookte hamslam met meloen
5e gang: geitenkaas en appel in filodeeg met biet
6e gang: licht gerookte zalm, parelgort en kokkels
7e gang: gans met venkel-sinaasappelsalade
8e gang: spoom met mintsorbetijs
9e gang: quiche met shiitake en oesterzwammen met saus van gerookte paprika
10e gang: roodbaars met kerriesaus, risotto en wortel
11e gang: sukade, stoofpeer en stamppot knolselderij
12e gang: lamsrugfilet met portsaus, chioggiabiet e gratin
Pre dessert: lolly met knettersuiker en passievrucht/kokossap
13e gang: schapenkaas, vijgen-portjam en brood
14e gang: warm chocoladetaartje en aardbei
15e gang: mandarijnensorbetijs, macaron van mandarijn met bastognemousse