Ga naar inhoud
Amuse: papadum met een mousse van huisgemaakte lamsham en een chutney van bleekselderij
1e gang: carpaccio van rode biet, crème van knolselderij en krullen van oude geitenkaas
2e gang: waddengarnalen op een zoetzuur van komkommer met een cocktailsaus met Texelse whisky
3e gang: salade van gerookte ganzenborst, venkel en sinaasappel
4e gang: ossenstaartsoep
5e gang: salade van spinazie met crouton en gepocheerd ei
6e gang: zalm en papillotte
7e gang: rouleau van Texelse geit, omwikkeld met spek, pompoencrème en vadoudanjus
8e gang: verfrissing van huisgemaakt watermeloensorbetijs
9e gang: quiche met shiitake, paprikasaus en wafelaardappeltjes
10e gang: kabeljauw, risotto van parelgort, witte wijnsaus en kokkeltjes
11e gang: rundvlees, eendenlever, truffeljus, gele biet en pommes duchesse
12e gang: lamsmuisje, pekelvlees van lam, aardappelgartin, spitskool, pastinaakchips en spitskool
13e gang: fenegriek kaas met gecarameliseerde appel
14e gang: warme peren tarte tatin met vanille room en caramel
15e gang: aardbeiensoepje met huisgemaakt kwarkroomijs, munt en tuille